Om Leap

LEAP är ett nystartat regionalt flygbolag med operation i Skandinavien. Bolaget har tidigare opererat flyglinjen Ørland - Oslo under namnet NextMove, men har i samband med en expansion i Sverige beslutat att byta namn till LEAP

LEAP tänker innovativt och utmanar många etablerade sanningar i branschen. Därför använder vi nya arbetsmetoder och ledande teknologi. Genom att ställa dig som kund i fokus så kommer du att märka att vi hjälper dig på resan, från hemmet till din destination.

LEAP är ett flygbolag som fokuserar på att skapa mest värde för dig som kund, men med minsta ansträngning från oss. Inte för att vi inte vill jobba hårt för dig som är vår kund, utan för att vi vill göra det mer effektivt att driva företag. Det kommer att frigöra tid att arbeta för en allt bättre och billigare upplevelse för dig, till en låg kostnad för oss.

Våra flygningar sker i samarbete med DAT (Danish Air Transport). Därför hittar du incheckning på vissa flygplatser under namnet DAT. Flygplan kommer under en uppstart också att vara från DAT.