Kundcenter

Hämta kvitto

Saknar du kvittot på din resa? Det hittar du under ”Mitt konto” på www.airleap.se. Du loggar enkelt in med ditt användarnamn och lösenord som du skapat hos oss eller ditt referensnummer och efternamn, om beställningen inte finns registrerat på en användare.

Ändra din bokning

Du kan själv ändra din bokning Flex- eller Go+ biljetter på internet genom att logga in på ”Mitt konto”. Vi hjälper dig gärna via telefon, mot en serviceavift på 300 SEK. På grund av säkerhet kan vi inte ta emot kortuppgifter över telefon eller epost.

Vid förseningar

När ditt flyg blir inställt eller försenat, har du rätt till hjälp enligt EU-förordning (EG) 261/2004, som är gemensamma regler som alla europeiska flygbolag följer. Du har rätt till ersättning endast om ditt flyg blir avbrutet på grund av omständigheter som vi kan råda över.

Kontakta oss 

Kan vi inte hjälpa dig online? Tveka inte att ringa till oss på telefonnummer 08 501 200 00 (öppet Måndag - Fredag 09.00-17.00) eller skicka ett mail till support@airleap.se. Du kan också skriva ett meddelande på facebook.com/airleap.