Läs mer om Coronaviruset och aktuell trafikinformation här


Flyger du ofta? Köp våra buntbiljetter!

Buntbiljetter är till för de företag som reser samma sträcka flera gånger per år. Flexibla biljetter som vem som helst på företaget kan använda. Biljetterna kan ombokas/avbokas fram till en timme före ordinarie avgång – det smidigaste sättet att resa i jobbet!

Välkommen att kontakta oss!
Företagsavtal: sales@airleap.se
Kundtjänst: support@airleap.se 

Läs mer om buntbiljetter och priser här >


Halmstad - Bromma
Köp buntbiljetter och få gratis parkering på Halmstad City Airport.

Gratis parkering gäller på Halmstad City Airport på anvisade platser till och med den 31 december 2020, därefter gäller vanlig parkeringsbetalning enligt anvisningar på Halmstad City Airport.

För mer info samt beställning av buntbiljetter och parkering maila: sales@airleap.se eller ring: 08-501 200 90. Välkommen ombord!

Läs mer om buntbiljetter här >


Nu gör vi det extra tryggt och smidigt för ensamåkande barn!

Köp din barnbunt nu och res billigare sen!

Om ditt barn reser flera gånger på egen hand erbjuder vi en trygg och smidig lösning. Köp våra buntbiljetter för ensamåkande barn och betala 895,- per enkelresa. Det är ett tryggt och flexibelt alternativ där biljetterna kan användas fritt under ett helt år. Och dessutom av alla barn i familjen från 5 år och upp till 17 år.

Biljetterna kan ombokas/avbokas fram till en timme före ordinarie avgång. I biljetten ingår givetvis ledsagning under hela resan. Biljetterna är inte personliga utan kan nyttjas av alla barn i familjen. (I biljettpriset ingår moms samt serviceavgifter). 

Priset 895,-  gäller vid beställning av 6 st enkelresor eller fler. 

För mer info samt beställning maila sales@airleap.se alt telefon: 08-501 200 90 

Läs mer om ensamåkande barn här >


1st day ticket, första vardagen varje månad!

Den första vardagen varje månad släpper vi biljetter för 699,- på alla linjer. Biljetterna finns i begränsat antal – först till kvarn gäller!

Bokningsperiod är alltid en månad framåt, det vill säga boka din resa om tidigast 30 dagar eller senare. Biljetterna går endast att boka under danna dag mellan kl. 09:00-24:00. Biljetterna är ej om- och avbokningsbara.

Skriv upp i kalendern så att du aldrig missar nästa chans till riktigt bra biljettpriser!  

Biljetterna bokas här på airleap.se
Är du under 26 eller pensionär flyger du billigare med Air Leap!

Ungdom < 26 år Från 695:-
Pensionär* Från 795:-


*Pensionär från 65 år förtidspensionär (giltigt Pensionärs ID) är du förtidspensionär bokar du din resa via vår kundtjänst; support@airleap.se

 


Check in and chill

Den snabbaste vägen till gaten finns online. 24 timmar innan avgång öppnar incheckningen på airleap.se. Enkelt, smidigt och helt stressfritt. Se till vara checkad och klar i god tid innan flyget lyfter, så slipper du tiden i kö och kan istället koppla av och göra annat i väntan på avgång.

Checka in online här >