• {{passengers.adults}} {{ passengers.adults === '1' ? 'Vuxen' : 'Vuxna' }}
  • {{passengers.adults != '0' ? ', ' : ''}} {{passengers.children}} Barn (2-11 år)
  • , {{passengers.infants}} Spädbarn (0-23 mån)
  • {{passengers.youths}} {{ passengers.youths === '1' ? 'Ungdom (12 - 25 år)' : 'Ungdomar (12 - 25 år)' }}
  • {{passengers.seniors}} {{ passengers.seniors === '1' ? 'Senior (65 år eller äldre)' : 'Seniorer (65 år eller äldre)' }}
  • {{passengers.students}} {{ passengers.students === '1' ? 'Studenter' : 'Studenter' }}

Max antal passagerare i en bokning

Resa med djur

När du som passagerare reser med oss på Air Leap kan du på de flesta av våra flygningar ha med dig djur i kabinen eller i lastutrymmet.

DJUR I KABINEN
På våra flygningar kan du ta med dig hund och katt i kabinen. Djur i kabinen måste transporteras i godkänd vattentät transportbur/ transportväska avsedd för djur.  Buren eller väskan placeras under stolen framför passageraren. Max två djur som tillhör samma familj eller är väl bekanta med varandra och är bokade i samma bokning accepteras i samma bur. Totalvikt för djur inklusive bur/väska är 8kg. Buren/väskan får inte överstiga måtten 40x25x23 cm. Observera att djuret skall kunna röra sig obehindrat i bur/väska.
Vi på Air Leap har ingen möjlighet att tillhandahålla bur eller väska.

Kontakta kundsupport +46 (8) 501 200 00/ support@airleap.se för att boka djur i kabin och lastrum. Pris: 300 :-/per djur och resväg.

DJUR I LASTRUM
Vid transport av hund eller katt i lastrum ska buren vara tillräckligt stor för att djuret ska kunna stå upp och vända sig utan svårigheter. Buren ska även vara stadig, desinfekterad och vattentät samt vara utrustad med behållare för mat och vatten. Djur som tillhör samma familj eller är väl bekanta med varandra och är bokade i samma bokning accepteras i samma bur. Buren får inte överstiga måtten 81x56x56 cm. Maxvikt för djur och bur i lastutrymme är 50 kg.

Buren måste vara godkänd för transport och stadig nog för att kunna spänna fast med spännband. Den ska vara av glasfiber, metall eller hårdplast och utrustad med handtag på sidorna så den går att lyfta och lasta på/av. Burar som är gjorda av trådnät, eller trådburar med för låga kanter på bottenplattan är inte tillåtna.

Kontakta kundsupport +46 (8) 501 200 00/ support@airleap.se för att boka djur i kabin och lastrum. Pris: 300 :-/per djur och resväg.

Ledarhundar reser kostnadsfritt hos oss. Vi tillåter ett
servicedjur per flyg.

Ni som reser inom Försvarsmakten med servicehundar måste boka detta via support@airleap.se. Pris 300 :-