• {{passengers.adults}} {{ passengers.adults === '1' ? 'Vuxen' : 'Vuxna' }}
  • {{passengers.adults != '0' ? ', ' : ''}} {{passengers.children}} Barn (2-11 år)
  • , {{passengers.infants}} Spädbarn (0-23 mån)
  • {{passengers.youths}} {{ passengers.youths === '1' ? 'Ungdom (12 - 25 år)' : 'Ungdomar (12 - 25 år)' }}
  • {{passengers.seniors}} {{ passengers.seniors === '1' ? 'Senior (65 år eller äldre)' : 'Seniorer (65 år eller äldre)' }}
  • {{passengers.students}} {{ passengers.students === '1' ? 'Studenter' : 'Studenter' }}

Max antal passagerare i en bokning

Air Leap ♥ Fly Green Fund

En viktig del i flygets hållbarhetsarbete är infasningen av fossilfria och hållbara alternativa bränslen. Våra flygplan är redo för bränslebytet men än så länge är produktionen begränsad vilket medför att bränslepriset är betydligt högre än för fossilt flygbränsle. Vi på Air Leap samarbetar med Fly Green Fund för att öka användningen och efterfrågan av hållbara flygbränslen. Tack vare samarbete kan våra kunder välja att flyga fossilfritt och på så sätt reducera flygresans klimatpåverkan. Pengarna som våra kunder betalar för att flyga fossilfritt går oavkortat till Fly Green Fund’s bränsleupphandling. Genom att de köper stora mängder biobränsle kan inköpen ske till en lägre kostnad och dessutom hanterar Fly Green Fund all logistik kring beställning, inköp och tankning av bränslet. Fly Green Fund agerar utan vinstintresse men för att verksamheten ska kunna bedrivas går maximalt 25% av de inbetalda pengarna till administration och marknadsutveckling, något vi bedömer är skäligt. 

Vill du också göra flyget till ett grönare alternativ?

Tack vare samarbetar med Fly Green Fund kan vi minska flygets klimatavtryck och bidra till utvecklingen av bioflygbränsle – och du kan vara med!

Swisha valfri summa till Fly Green Fund på 123 131 4137.

Läs mer på flygreenfund.se/airleap


Ett aktivt miljöarbete

I dokumentet Air Leaps miljöarbete hittar du information om hur vi på Air Leap försöker minska miljöpåverkan.

Air Leap familjens miljöarbete